02.
Manteniment informàtic i servei tècnic

Mantenir sempre els sistemes actualitzats

El nostre servei de Manteniment Informàtic i Servei Tècnic està dissenyat per mantenir els sistemes informàtics en funcionament i prevenir problemes abans que afectin el teu negoci. Ja sigui mitjançant manteniment preventiu o intervencions correctives, estem aquí per garantir que la tecnologia estigui sempre al servei de la teva empresa.

Manteniment Informàtic Preventiu

El nostre enfocament preventiu ens permet anticipar-nos a problemes potencials. Realitzem un seguiment constant dels teus sistemes i equips, aplicant actualitzacions de seguretat, ‘parches’ i solucionant petites incidències abans que es converteixin en problemes majors.

Assistència Ràpida

Quan es presenta una incidència, sabem el crític que és per a la teva empresa comptar amb una resposta immediata. El nostre equip de tècnics altament capacitats està llest per intervenir de manera ràpida i efectiva, minimitzant el temps d’inactivitat.

Contractes de Manteniment

Oferim contractes de manteniment personalitzats, adaptats a les teves necessitats específiques. Aquests contractes et proporcionen la tranquil·litat de saber que estàs cobert en cas de qualsevol eventualitat, amb costos previsibles i un servei de qualitat excepcional.

Contactar

Desplaça cap amunt