05.
Solucions
Cloud

Mobilitat, escalabilitat
i seguretat

En adoptar solucions al núvol, la seva empresa obté l’avantatge de la mobilitat, l’escalabilitat i la seguretat sense precedents. Ja sigui que estigui cercant simplificar la seva infraestructura tecnològica o millorar la col·laboració del seu equip, les nostres solucions a la núvol estan dissenyades per satisfer les seves necessitats.

Servidors
Cloud

Els nostres serveis de servidors al núvol ofereixen una infraestructura escalable i segura que permet l’accés a dades i aplicacions des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Elimini la necessitat de servidors locals i gaudeixi de la flexibilitat i escalabilitat que només el núvol pot proporcionar.

Microsoft 365

Col·labori de manera més eficient i eficaç amb Microsoft 365. Amb eines com Outlook, Word, Excel i Teams a la núvol, el seu equip podrà treballar en temps real i des de qualsevol lloc. Mantingui el seu flux de treball sense interrupcions i asseguri’s que les seves dades estiguin sempre disponibles i segures.

Backup
Cloud

La pèrdua de dades pot ser catastròfica per a qualsevol empresa. Els nostres serveis de Backup a la Núvol garanteixen la protecció de les seves dades crítiques, assegurant-ne la recuperació en cas de qualsevol incident. Els seus arxius importants estaran respaldats i disponibles quan més els necessiti.

Contactar

Desplaça cap amunt