06.
Venda i
manteniment
d'equips informàtics

Equips que afavoreixen el rendiment

En la nostra missió d’oferir solucions integrals de TI, no podríem passar per alt la importància de proporcionar equips informàtics de qualitat que recolzin el rendiment i la productivitat de la seva empresa. Ja sigui que estigui cercant servidors potents, ordinadors eficients, portàtils versàtils o impressores fiables, estem aquí per oferir-li les millors opcions del mercat.

Venda
d'equips

Com a proveïdors de confiança, oferim una àmplia gamma d’equips informàtics de marques líders en la indústria. Les nostres marques inclouen HP, Lenovo, Zyxel, QNAP, APC, Microsoft, Brother, Aruba, ESET i més. Des de servidors robustos fins a portàtils ultralleugers, li proporcionem equips de alta qualitat que s’adapten a les seves necessitats específiques.

Manteniment
d'equips

Addicionalment a oferir equips de primera qualitat, també proporcionem serveis de manteniment i suport tècnic. Els nostres experts en TI estan preparats per garantir que el seu maquinari funcioni sense problemes i estigui sempre actualitzat. Realitzem manteniment preventiu i correctiu per mantenir la seva infraestructura en ple rendiment.

Contactar

Desplaça cap amunt