04.
Networking i
connectivitat

Solucions avançades
i segures

Els nostres serveis de Networking i Connectivitat s’adapten a les teves necessitats específiques, ja sigui una petita empresa que busca expandir la seva xarxa o una organització més gran que busca millorar l’eficiència i la seguretat de la seva infraestructura tecnològica. Estem aquí per proporcionar solucions fiables i avançades

Cablejat
Estructurat

El cablejat estructurat és la base sòlida que sosté la comunicació interna i externa de la teva empresa. Els nostres experts dissenyen i implementen infraestructures de cablejat estructurat de vanguarda, garantint una connectivitat fiable i eficient per a veu, dades i sistemes de vídeo.

WI-FI i
Xarxes Sense Fils

La mobilitat és essencial en el món empresarial d’avui. Oferim solucions WI-FI d’alta velocitat i xarxes sense fils segures que permeten als teus empleats treballar en qualsevol lloc de l’empresa sense comprometre la velocitat ni la seguretat.

Firewalls i
Seguretat de Xarxa

La seguretat és una prioritat. Implementem firewalls i mesures de seguretat de xarxa per protegir els seus sistemes i dades de amenaces internes i externes. La seva informació confidencial estarà resguardada les 24 hores del dia.

VPN's
(Xarxes Privades Virtuals)

Facilitem la creació de xarxes privades virtuals (VPN) segures que permeten al seu personal accedir de forma segura a la xarxa de l’empresa des de qualsevol ubicació. Això es tradueix en una col·laboració eficient sense importar la distància.

Contactar

Desplaça cap amunt